Llotaria shtetërore: Ndahet edhe banesa e katërt nga 5 tërheqja instant ‘Shtëpi e ëmbla shtëpi’


Llotaria shtetërore me gëzim ju njofton me gjyshin Rade Stojçevskin, i cili nipit të tij si dhuratë për datëlindje i dhuroi banesë , duke i dhënë 5 intstant lojë ‘Shtëpi e ëmbla shtëpi’.

Rade Stojçevski nga lagja e Shkupit Draçevë është fituesi i katërt të banesës nga tërheqja ‘Shtëpi e ëmbla shtëpi’. Banesa me madhësi prej 32 metër katrorë, me vlerë prej 2 914 181 denarë (me të gjitha taksat e përfshira , tatim prone , kosto transferimi etj) ndërsa do të jetë dhuratë për datëlindje për nipin e tij David.

Me gëzim ndajmë edhe për takimin e bukur me fituesit.
Respektivisht pas përfundimit të procedures rreth dokumantacionit të përgjithshëm për banesën, u drejtuam në ndërtesën në rrugën ‘Metodija Shatarov- Sharlo’ . Duke parë banesën , përskaj gjyshit Rade, më I lumturi ishte I vogli David . Në bisedën me to, na transmetuan energjinë e tyre positive.

Rade disa here ka sfiduar fatin me lojën instant të Llotarisë shtetërore. Këtë herë, ka blerë pakon FAT PLUS –lojën 5 ‘Shtëpi e ëmbla shtëpi’ nga pika pagesore në ‘Sade Es’ në rrugën Partizanska.

Më 23 shtatorë, në festën e datëlindjes së nipit të tij David, Rade I ka dhuruar 5 lojën instant. Pas një kohe të shkurtër, duke e gërvishtur lojën, Davidi I vogël zbuloi se ka fituar dhuratën më të mire – banesë në një nga komunat më të bukura në Shkup , Aerodrom.

Të gëzuar shumë , por edhe pak skeptikë për fitoren , familja është drejtuar në pikën më të afërt pagesore ku dhe kanë konfirmuar se ata janë fitues.
Festa e datëlindjes ka vazhduar deri në orët e para të mëngjesit.

Llotaria shtetërore, Davidit i uron fëmijëri të lumtur , ndërsa ne I presim fituesit për banesën e fundit , më të madhin në SHkup nga loja instant Shtëpi e ëmbla shtëpi’.

Banesë për 100 denarë- PO dhe kjo është e mundur me instatnt lojën e Llotarisë shtetërore, sepse në fat duhet të besohet dhe me gëzim të dhurohet mundësi për FAT PLUS.

Me dhënien e lojës instant, dhuroni mundësi për lumturi dhe fitore.
Lojat instant të dhuruara e transmetojnë edhe dëshirën e dhuruesit , dhe jo rastësisht del se pikërisht instant lojat e dhuruara janë më fitueset.