Menduh Thaçi sonte në ClickPlus në TV21

Lideri i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sonte do të jetë mysafir në emisionin debativ, ClickPlus në TV21.

Debati do të fokusohet në atë se çfarë tha Thaçi para, e çfarë pas zgjedhjeve lokale në Maqedoninë e Veriut?

A doli prognoza politike e Menduh Thaçit?

Si arriti të mbijetojë shumica aktuale?

Cilët deputetë do t’i bashkohen shumicës parlamentare?

A do të kemi Qeveri “Zaev 3” dhe cilët ministra do të ndërrohen me rikonstruimin e Qeverisë?

Sonte në ClickPlus në 21:30 flasim me liderin e PDSh-së, Menduh Thaçi.

Na ndiqni!