Regjim i posaçëm trafiku në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se për shkak të vizitës zyrtare të presidentit polak Andzhej Duda, sot dhe nesër do të vendoset një regjim i posaçëm i komunikacionit në rrugët përreth qendrës së Shkupit.

“Apelojmë tek të gjithë qytetarët-pjesëmarrës në komunikacion që të respektojnë urdhrat e punonjësve të policisë dhe të respektojnë rregullat e komunikacionit”, thuhet në njoftimin e MPB.