Bekteshi mbështeti shkarkimin e drejtorëve të TEC Manastirit dhe TEC Osllomej

I mbështes plotësisht vendimet për shkarkimin e drejtorëve të TEC Manastir dhe TEC Osllomej. Si institucion kompetent në fushën e energjetikës, Ministria e Ekonomisë kërkon në vazhdimësi menaxhim të përgjegjshëm dhe profesional të institucioneve, shënoi në profilin e tij në Facebook ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi me rastin e vendimit të Bordit Drejtues të SHA EMV për ndryshimet kadrovike me të cilat janë shkarkuar drejtorët e TEC Manastir dhe TEC Osllomej.

Ministri në postim përsërit se nuk do të ketë goditje të çmimeve të energjisë elektrike nga janari i vitit të ardhshëm, nuk do të ketë as kufizime për energjinë elektrike.“Ne në mënyrë të përkushtuar ndjekim punën e kompanive energjetike”, shënoi Bekteshi.

Në seancën e BD të SHA EMV ishte miratuar vendimi për shkarkim të drejtorëve të TECManastir Zllatko Qurçievski dhe të TEC Osllomej, Zllatko Piperkoski