Qyteti i Shkupit do të ndajë mjete për familjarët e viktimave në aksidentin tragjik

Qyteti i Shkupit do të ndajë 2 milionë denarë për familjet e viktimave nga Shkupi në aksidentin tragjik që ndodhi para dy ditësh në Bullgari.

Siç njoftojnë nga Qyteti i Shkupit, me propozim të kryetares Danella Arsovska, Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e ardhshme do të vendos për ndarjen e mjeteve në shenjë solidariteti ndaj familjeve dhe respekt ndaj pasojave.