Grubi: Çfarë të më thotë Ali Ahmeti, atë do të bëj

Artan Grubi, zëvendëskryeministri i parë, duke biseduar për çështjet kadrovike dhe ministritë që do të marrë Alternativa kur të hyjë në mazhorancë, Grubi u përgjigj se hipotetikisht ose jo hipotetikisht, çfarë do t’i thotë Ali Ahmeti, ai atë do të bëjë.

Sipas Grubit, shumica parlamentare do të zgjerohet edhe me 1-2 deputetë shqiptarë pa përmendur emra se për kë bëhet fjalë, përveç Alternativës.