Funksionarë të lartë të Shqipërisë dhe Kosovës morën pjesë në ceremonin mortore

Në aeroportin e Shkupit në pritje të trupave tw pajetë të vi ktimave nga ak sidenti tragjik në Bullgari, krahas funksionarëve të lartë shtetëror të vendit ishin edhe zyrtarë të lartë të vendeve fqinje.