Janë dorëzuar tri kandidatura për kryetar të LSDM-së, afati përfundon sot pasdite

Afati për paraqitjen e kandidaturave përfundon sot pasdite në orën 16:00. Deri atëherë, pritet që Jovan Despotovski të bëjë të ditur nëse do të jetë kandidati i katërt për kryetar partie, ndërsa mundësi për hyrje në garën zgjedhore ka paralajmëruar edhe Mile Zeçeviq, transmeton Portalb.mk.

“Po e mendoj seriozisht. Unë jam anëtar i partisë prej 25 vitesh dhe kam kaluar nivele të ndryshme që nga më i ulëti deri tek ai më i lartë i partisë. Mendoj se kam rezultate reale në angazhimin tim profesional ndaj mendoj se mund të ofroj koncept të ri rreth të cilit do të bashkohet jo vetëm partia por edhe shoqëria. Vendimi nuk është i lehtë. Sfida është e madhe, koha është mjaft e ndërlikuar dhe përgjegjësia është e madhe. Vendimin do ta shpall nesër, pasi ditën e sotme dua ta shfrytëzoj për t’u konsultuar në mënyrë shtesë me të afërmit e mi dhe familjen time pasi edhe ata i përfshij në gjithë këtë histori”, tha dje Despotovski.