‘Bechtel-Encha’ ndërton autostradën që lidh Tetovën-Gostivarin-Kërçovën dhe Strugën

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Maqedonisë, Artan Grubi, përmes një statusi në llogarinë e vet në “Facebook”, ka bërë të ditur se gjykata Kushtetuese i ka dhënë dritën jeshili ndërtimit të korridorit të 8-të, dhe ka fuqizuar ligjin e kontestuar nga Antikorrupsioni.

Poashtu Grubi ka bërë të ditur edhe për vazhdimin dhe përfundimin e autostradës Bllacë-Qarkorja e Shkupit si dhe rrugën e Arbërit.
”Në të njejtën kohë planifikojmë të përfundojmë edhe autostradën Bllacë – Qarkore të Shkupit si dhe rrugën e Arbërit nga fshati Burim i Kërçovës deri tek Ura e Boshkut në Dibër”, ka shkruar Grubi.