Bashkëpunim i Odave Ekonomike për zhvillim të marrëdhënieve socio- ekonomike mes Turqisë, Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës

Oda Ekonomike e Maqedonisë- Turqisë (MATTO) sot në Shkup do të jetë nikoqir i përfaqësuesve të Odës Ekonomike të Kosovës- Turqisë (KTTO) dhe Shoqatës së biznesmenëve dhe zejtarëve “ESNAF” nga Kosova.

Qëllimi i ngjarjes është të kontribuohet në marrëdhëniet socio- ekonomike mes Republikës së Turqisë, Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Kosovës, ndërsa do të nënshkruhet protokoll për bashkëpunim të Odës Ekonomike të Maqedonisë- Turqisë (MATTO), Odës Ekonomike të Maqedonisë- Turqisë (KTTO) dhe Shoqatës së biznesmenëve dhe zejtarëve “ESNAF” nga Kosova.

Sipas paralajmërimit nga MATTO, në ngjarjen do të kenë fjalim zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi, ministri për Zhvillim Rajonal të Kosovës, Fikrim Damka, si dhe ambasadori i Turqisë në vend, Hasan Mehmet Sekizkok dhe Kosovës, Prindon Sadriu.