Hasani padit Taravarin për shpifje dhe fyerje

Kryetari i Degës së BDI-së në Gostivar, Bashkim Hasani sot në Gjykatën Themelore ka dorëzuar padi për shpifje kundër kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Hasani e padit Taravarin për një shkrim në rrjetet sociale, ndërkaq kërkon dëmshpërblim prej 250 mijë denarëve. Padia është bërë përmes avokates Arta Ajdari Imeri.