Dehari: Zjarrfikësit e rinj, pesë njerëz shtesë për mbrojtje dhe shpëtim

Kryetari i Kërçovës, Fatmir Dehari në rrjetin social Facebook ka shpërndarë lajmin për pesë të punësuar në repartin e zjarrfikësve.

“Pesë fytyra të buzëqeshura,
Pesë zjarrfikës të ri,
Pesë njerëz shtesë për mbrojtje dhe shpëtim.
Zemra mal!
Vetëm me punë ju duam!”]