Moon, një megahit që sapo u publikua nga Rabit

Rabiti është ndër reperët më të mirë shqiptarë që jeton e vepron në Zvicërr.

Stil të veçantë të repovaturit, ekstravagant në pamje, i veçantë në paraqitje duke qenë i pakrahasueshëm me reperë tjerë.

https://instagram.com/rabitofficial?utm_medium=copy_link

Rabiti sapo ka nxjerrë projektin e tij më të ri “MOON” projekt i realizuar me përkushtim dhe investim të madh i cili po ashtu e bënë këtë projekt më të veçantë se shumë rep projekte shqiptare.

Rabiti përveç projektit të fundit së shpejti do sjellë projekte tjera të realizuara profesionalisht duke qenë stil i veçantë i reperave shqiptarë.

Ndiqeni videoklipin “MOON” në vazhdim sepse ja vlenë: