Drejtori Ahmeti priti në takim drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës: Do përkrahim përmirësimin e cilësisë së shërbimeve

Drejtori i Fondit për sigurim shëndetësor, Faton Ahmeti sot ka pritur në takim drejtorët e Spitalit klinik të Tetovës. Bashkë kanë biseduar rreth përmirësimit të cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve tanë.
Kisha kënaqësinë e posaçme, në ambientet e Fondit për Sigurim Shëndetësor, të pres në takim pune drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës (drejtorin mjekësor z. Amir Elezi dhe drejtorin organizativ z. Armend Fazliu).
Fondi, do të jetë pëkrahë të gjitha përpjekjeve që kanë qëllim përmirësimin e cilësisë së shërbimeve shëndetësore, në të mirë të bashkëqytetarëve tonë.