Xhaferi: Pres debate korrekte dhe votim në suazat të Rregullores

  • Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi në një postim ne rjetin social Facebook shkroi pres debate korrekte dhe paralajmëroj votim në suazat e afateve të definuara me Rregulloren, ja dhe postimi i tij i plotë:

” Sot në Kuvend filloi seanca në Rendin ditor të së cilës është zgjedhja e Qeverisë. Pres debatë korrekte dhe paralajmëroj votim në suazat e afateve të definuara me Rregulloren”.