Bëni kujdes, këto tri shenja të horoskopit NUK duhet t’i dashuroni

Mesa duket ende vazhdojnë ekspertët dhe specifikojnë disa shenja të horoskopit të cilat kanë më shumë mundësi që t’iu thyejnë zemrën.
Bëhët fjalë për: luanin, shigjetarin dhe bricjapin.
1. Luani
Luani njihet si shenjë e zjarrit dhe shpërthimet e tij janë të papritura. Duhet të jeni diplomatikë që të arrini të kontrolloni një luan. Në momentin e parë që situata do t’iu dalë nga duart, do shikoni një person i shenjës së luanit, do t’iu thyejë zemrën.
2. Shigjetari
Nëse flitet për aventurat dhe flirtimet, shigjetari mban vendin e parë. Nëse e keni partnerin shigjetar keni më shumë mundësi që të zhgënjeheni, pasi të merrni vesh ndonjë gënjeshtër. Prandaj, njerëzit e shenjës së shigjetarit kanë më shumë mundësi që t’jua thyejnë zemrën.
3. Bricjapi
Një bricjap karakterizohet për rregullin dhe fanatizmin për gjërat që zotëron. Një partner i tillë, mund t’iu heqë nga jeta e tij, shumë shpejt dhe mund të jeni edhe të papërgatitur. Seleksionimi i shpejtë që bën një bricjap, do t’iu thyejë zemrën.