Bekteshi: e diela ditë jo pune, 92% e të punsuarve kanë kohë të kalojnë me familje

Bekteshi: e diela ditë jo pune, 92% e të punsuarve kanë kohë të kalojnë me familje, 8% të angazhuar  të dielave kanë të ardhura të rritura prej 50-100%

Bekteshi në profilin e tij në fejsbuk ka shkruar se me vendimin e fundit që e diela të jetë ditë jo pune, 92% e të punsuarve kanë kohë të kalojnë me familjet e tyre dhe 8% e të punsuarve që janë të angazhuar gjatë të dielave kanë të ardhura të rritura prej 50-100%!
Ja postimi I plotë i Bekteshit:
“#kujdesemi
Me vendimin e fundit që e diela të jetë DITË JO PUNE…
92% e të punsuarve kanë kohë të kalojnë me familjet e tyre!
8% e të punsuarve që janë të angazhuar gjatë të dielave kanë të ardhura të rritura prej 50-100%!
Jetë më cilësore për të gjithë.
Familja mbi të gjitha”