90% e anëtarëve të ASH-së e duan Taravarin Kryetar, jo Selën

Se kush do të jetë kryetarë tek Aleanca për Shqiptarët ku së shpejti pritet të ketë kongres në shumë anketa në rrjetet sociale ku 90% e simpatizantëve të tyre e duan Taravarin dhe jo Selën.

Edhe pse Ziadin Sela e ka rikandiduar veten sërish për kryetar të partisë, ku nga ana e simpatizantëve të partisë u vërejt një  zhgënjim i madh sepse vite e vite me radhë është humbës në palën shqiptare Ziadin Sela.