Arifi: Sela shkeli statutin e partisë, rikandidimi i tij është i manipuluar (Foto)

Anëtari i kryesisë qendrore të Aleancës për Shqiptaët Latif Arifi në një postim në facebook ka kundërshtuar në mënyrë direkte Ziadin Selen për kandidim të sërishim për kryetar të partisë ja dhe postimi i tij i plotë:

Dëgjova se tha:

“Derisa e lejon statuti”

” Shkurt, shqip dhe qartë, nëse se ka kuptu, le ti tregon dikush se statuti nuk e lejon.
Në dy kongrese statuti e lejoi. Kësaj rradhe çdo interpretim ndryshe, është shkelje, mos respektim dhe dhunim i statutit dhe rregullave që vetë ai, bashkë edhe me ne i kemi votuar!

Përndryshe çdo tentim për “bishtnim” është MANIPULIM që nuk kalon.” 😉