Grubi jep informacione nga seanca e 14-të e Qeverisë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashëksive, Artan Grubi në rrjetin social Facebook ka shpërndarë informacione nga seanca e 14-të e Qeverisë.

Më poshtë i keni infot nga statusi i Grubit:

Seanca e 14-të e Qeverisë rezultoi me:

✅ aprovimin e fillimit të procesit për sigurimin e burimeve alternative të gazit;
✅ miratimin e Programit për subvencione kapitale për zhvillim të rajoneve planore në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural për vitin 2022;
✅ prezantimin e prioriteteve të presidencës franceze me Bashkimin Europian;
✅ shqyrtimin e informacionit për Propozim strukturat dhe Planet aksionale për implementimin e sistemit për menaxhim indirekt me IPA mjetet për vitin 2022.