Bilall Kasami rahaton motrën e Blerim Sejdiut me 25 mijë denarë, ajo jeton në Gjermani (Dokument)

Kontratë mbi vepër, kryetari i komunës së Tetovës Bilall Kasami i ka nënshkruar edhe Almedina Sejdi nga Kapaçindolli përndryshe motra e kryetarit të komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu. Por ajo që është më e rëndësishme, Almedina nuk punon në komunë por është e fejuar dhe jeton në Gjermani përmomentin.

https://open.finance.gov.mk/mk/search?recipient=&payer=&term=%D0%B0%D0%BB%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%B5%D1%98%D0%B4%D0%B8&payerEDB=&recipientEDB=&global_btn=global