Blerim Sejdiu akomodon kushëririn e Adnan Azizit në komunë, paga 20 mijë denarë (Dokument)

Kryetari i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu duket se favoret e tij për bashkëpartiakët i vazhdon edhe më tej duke e akomoduar kështu me kontratë mbi vepër kushëririn e Adnan Azizit, sekretar organizativ tek Lëvizja Besa, me pagë prej 20 mijë denarë. Si një komunë rurale, Zhelina nuk e ka atë luks që të akomodojë dhe paguajë kontrata të majme për persona të cilët nuk janë të angazhuar me punë.