Grubi: Pavarësia e Kosovës, triumf i një kauze të drejtë kombëtare

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes një postimi në facebook ka uruar të gjithë shqiptarët me rastin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Grubi ka shkruar se “Zëri i Kosovës për liri ishte jehonë që dridhi themelet e ndërgjegjes kombëtare dhe ndërkombëtare e që më 17 Shkurt të vitit 2008 u bë triumf i një kauze të drejtë e të pastër për të ruajtur autoktoninë identitare. Gëzuar Pavarësinë Kosovë! Lavdi paçin përjetë heronjtë e lirisë tënde!”