Dështakët po thërrasin për të ardhmen

Aleanca për Shqiptarët sot në ora 20:00 publikoj posteron me sloganin e kongresit që do të mbahet, slogani ishte “Zgjidh të Ardhmen” .

Përkujtojmë se Partia Aleanca për Shqiptarët në krye me kryetarin Ziadin Sela, në çdo cikël zgjedhor ka humbë në bllokun shqiptarë.

Koalicionet me VMRO-DPMN-e dhe LEVICA nuk iu ndihmuan që ti fitojnë zgjedhjet por vetem se shkuan nga dështimi në dështim.