Qytetarët e Maqedoisë në panik blejnë ushqimet në markete, nga nesër shtrenjtohet buka

Lufta mes Rusisë dhe Ukrainës frikësoi qytetarët e Maqedonisë. Në rrjete sociale po qarkullojnë fotografi ku shihen rafte të boshatisura në disa markete.

Nga dita e sotme nuk do të ketë çmime të ngrira, ndërsa qytetarët kanë frikë nga çmimet e larta dhe se do të blenë aq sa munden.

Jo zyrtarisht, çmimi i ri i bukës nga sot pritet se do të shtrenjtohet me 5 denarë më shumë.

Përveç ushqimit, po ashtu shtrenjtohen edhe derivatet e naftës, nga mesnata qytetarët e Maqedonisë do të paguajnë më shumë për derivate të naftës.