A do ta mbrojë edhe sot VMRO-ja Fadil Zendelin

Kuvendi sot do ta vazhdojë mbledhjen e 64-t në të cilët për të tretën ditë në rend dite është Propozim-vendimi për shkarkimin e deputetit Fadil Zendeli nga anëtar i Komisionit kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve.

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot gjithashtu seancë do të mbajë Komisioni për Çështje Ekonomike.