Besare Sejdi emërohet drejtoresha e parë femër në shkollën fillore “26 Korriku” në Shkup

Besare Sejdi nga Shkupi e diplomuar në Fakultetin Filologjik në Shkup në degën Gjuhë dhe Letërsi Shqipe.

Që nga viti 2007 e punësuar në Sh.F.K. “26 Korriku” Shuto Orizare si mësimdhënëse e Gjuhes dhe Letërsise Shqipe.

Në shkollat shqiptare në Shkup moti kohë janë emeruar drejtoresha femra, por Besare Sejdi është drejtoresha e parë në SHFK “26 Korriku”.