Nga sot orët e edukatës fizike pa maska

Оrët mësimore në edukimin fizik do të mbahen pa maska mbrojtëse, kanë njoftuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë.

Ky vendim është marrë pas kërkesës dhe mbledhjes me një grup të qytetarëve-prindër dhe është në përputhje me rekomandimet e OBSH-së.