Ahmeti për 8 Mars: Mirënjohje përjetë ndaj rolit të gruas në shoqëri dhe familje

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka uruar 8 Marsin, Ditën e Gruas.

Ky është postimi i plotë i Ahmetit:

Sot bota mbarë përkujton dhe njëzëri aprovon përpjekjet e gruas për të fituar të drejtat dhe për t’i dhënë fund mentalitetit diskriminues shoqëror ndaj tyre.

Shoqëritë demokratike reflektojnë tashmë me pjekuri duke u përkujdesur për barazinë dhe faktorizimin e zërit të saj.

Mirënjohje përjetë ndaj rolit të jashtëzakonshëm të gruas në shoqëri dhe familje!

Gëzuar 8 Marsin!