Grubi për 8 Mars: Fuqizimi i femrës në shoqëri fundament i zhvillimit të qëndrueshëm të shtetit

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes një shkrimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka uruar të gjithë gjinisë femërore festën e 8 Marsit, Ditën ndërkombëtare të gruas.

Ky është postimi i plotë i Grubit: