Kryekuvendari Xhaferi takon Sindikatën Progresive të vendit

Në takimin e kryetarit të Kuvendit të RMV, z. Talat Xhaferi me përfaqësuesit e Sindikatës Progresive të Maqedonisë – SPM në LSM, u bisedua për nevojën për nxjerrjen e Ligjit për arsimtarët dhe bashkëpunëtorët profesional, për rritjen e pagave në arsim në përputhje me rritjen e pagës minimale dhe nevojën për transformimin sa më të shpejtë të marrëdhënies së punës të arsimtarëve dhe bashkëpunëtorëve profesional prej kohës së caktuar në kohë të pacaktuar, thuhet në njoftimin nga kabineti i kryetarit të Parlamentit.