Selës i pengon “opozita”, brenda ASH-së (VIDEO)

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një prononcim për indeks.mk. ka folur për pakënaqësitë brenda partiake. Ai ka thënë se ata që flasin kanë të drejtë por mohon se dikush brenda partisë së tij e kundërshton kandidimin e tij.
Ai vite më parë akuzoi kreun e tanishëm të PDSH-së për privatizim të partisë, por mohon se të njëjtën gjë po e bën me ASH-në ai vet tash dhe thotë se askush askënd nuk është duke e ndjekur dhe deklaron se vet është në shërbim të partisë.
Por, kjo që thotë Sela nuk qëndron sepse numër i madhë I aktivistëve dhe mbështetësve të partisë kanë dalë kundër kandidimit të tij për një mandat të ri. Qëndrimet e aktivistëve mund të shihen në përditshmëri nëpër rrjetet sociale.