Grubi në Click plus: 1 miliardë euro i destinuam si ndihmë tek bizneset dhe shtresën sociale gjatë periudhës Kovid

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi sonte në Clik plus në tv 21 foli edhe për forcën e partive në shtet, dhe se partiaj e 3 të është BDI, pas VMRO dhe LSDM.

Dhe se prioritet i debateve tona ishte gjuha, flamuri, universiteti e kshu me radhë, sot në këtë situatë jemi pjesë e familjes së madhe NATO dhe sigurinë e kemi stabil.

Më tej Grubi tha se vetëm KOVIDI na kushtoj 1 miliard Euro, e ritëm rrogën mesatare, dy mandate na ikën nga kriza për të ruajtuar investimet kapitale. Në bugjetin e shtetit e kemi edhe Koridorin 8.