Grubi:Çdo masë që e mori Brukseli e morëm edhe ne për Ukrainën

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi sonte në Clik plus në tv 21 foli Qeveria ndaloi RT kanalin rus dhe ndaluam lunjat ajrore, ndamë ndihmë për ukrainën.
Dhe çdo masë që e mori Brukseli e morëm edhe ne.
Ndaj besimin se edhe VMRO – ja është pro BE-së në këtë krizë globale dhe na duhet ndihmë si në Kuvend dhe çdo kund, dhe duhet të distancohen nga LEVICA.