DAP në aksion, mbyllen një numër i madh i marketeve “KAM”

Mëngjesin e sotëm, një pjesë e rrjeti të marketeve janë mbyllur me shirita dhe vula të verdha ku thuhet se është mbyllur nga Drejtoria e të Ardhurave Publike.
Drejtoresha e DAP-it, Sanja Lukarevska mbrëmë njoftoi se në këto markete po kryhen kontrolle të intensifikuara.
“Për momentin në të gjitha degët e marketeve “KAM” ndodhen më shumë se treqind kolegë të Drejtorisë së të Ardhurave Publike, për shkak të parregullsive të konstatuara, ka zbuluar mbrëmë në “Top Tema” në televizionin Telma, drejtoresha e Drejtorisë së të hyrave publike, Sanja Lukarevska.