Rënie prej 3% e çmimeve të naftës në bursat e Londrës dhe SHBA-së

Çmimi i naftës në këtë mëngjes shënoi rënie të lehtë. Vlera e barelit në derivateve të naftës në tregun e Londrës këtë mëngjes ishin 115 dollarë ndërsa në tregun amerikan ajo ishte 109 dollarë për barel që nënkupton rënie prej 3% në raport me çmimet e djeshme.

Para dy javëve çmimet e naftës në bursa ranë nën 100 dollarë për barel ndrësa javëve të fundit u shënuan ritje graduale të çmimeve në bursat botërore të arit të zi.