Driton Halimi, kampion në turneun ndërkombëtar në karate “Sofia Open 2022”

Driton Halimi nga Tetova është shpallur kampion në turneun ndërkombëtar në karate “Sofia Open 2022”, një tjetër sukses për sportistin e ri i cili nuk din humbje por vetëm fitore dhe sukses jo vetëm në arenën vendore por tashmë edhe më gjerë.

Halimi pas një suksesi të jashtëzakonshëm në vend, tashmë ka filluar të depërtojë edhe në rajon por edhe më gjerë, derisa fitorja në Sofje duke u shpallur kampion ndërkombëtar në karate e sjellë atë në një pozitë shumë të volitshme për të garuar edhe në nivel botëror.