Ministrja austriake sot viziton Shkupin

Sot ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani do të takohet me ministren Federale për Bashkimin Evropian dhe Kushtetutën të Republikës së Austrisë, Karoline Edstadler, e cila do ta vizitojë Shkupin.