Maksuti uron ditën Botërore të Shëndetit

Drejtori i Institutit për Mjekësi të punës i Republikës së Maqedonisë së Veriut – Qendra Kolaborative e OBSH-së Azis Maksuti uroi 7 Prillin Ditën Botërore të Shëndetit.

Maksuti nëpërmjet rrjetit të tij në Facebook uroi mantel bardhët ja dhe postimi i tij i plotë.

 

“7 Prill – Dita Botërore e Shëndetit.

Dita Botërore e Shëndetit, 7 Prilli, këtë vit shënohet nën moton ,,Planeti ynë, shëndeti ynë ! Për një ardhmëri të shëndetshme ! ‘’.

Ashtu sikur edhe çdo vit tjetër, edhe këtë vit, Instituti për Mjekësi të Punës i RMV – Qendra Kolaborative e OBSH, i bashkohet shënimit të kësaj dite të madhe për mantel bardhët – Ditës Botërore të Shëndetit . ”

Urime !!!