Edhe një hit nga Don Destani

Një projekt me producent Çelik Lipa dhe video nga Sekuence e sjellë rap artistin e ri tashmë me plot elan për punë Don Destani të sjellë një projekt të dytë, një këngë ritmike dhe mjaft të bukur, të punuar mjeshtërisht dhe me një vokal unik nga vet këngëtari. Corona, titullohet kënga e dytë tashmë në karierën e Don Destanit, një artist që sheh të ardhmen e tij në muzikë ndërkohë që është pëlqyer jashtëzakonisht shumë nga publiku pas publikimit të premierës vetëm pak orë më parë, kjo këngë ka grumbulluar tashmë mijëra klikime. Megjithatë, Don Destani nuk do të ndalet me kaq, pasiqë kariera e tij sapo ka filluar dhe hitet nuk kanë të ndalur. E rëndësishme është që ai fillimet i bën me sakrificën e tij duke publikuar kështu këngë solo dhe jo në duete.