Nesër ose pasnesër do të japim përgjigjen ndaj kërkesës prej “18.4% rritje të pagave në arsim”, tha ministri

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri ka në ClickPlus në TV21 ka bërë të ditur se nesër dhe pasnesër do të japë qeveria ofertën e tyre për përqindjen e kërkuar për rritje të pagave në arsim nga ana e SAShK-ut.

“Nesër ose pasnesër ne duhet të kemi takim me SAShK-un për të dhënë propozimin tonë për atë që ata e parashtrojnë deri tani. Deri tani kemi diskutuar për situatat dhe implikimet”, tha Shaqiri.

Kujtojmë se SAShK-ut kërkon rritje të pagave në arsim prej 18.4%.