Skandaloze, Tajson Fjuri në lidhje me bandën kriminele?!


LEXO EDHE:

Boksieri i njohur britanik dhe kampioni i botës në peshat e rënda, Tajson Fjuri, është i lidhur me bandën kriminale “Kinahan”.

Është një klan irlandez i udhëhequr nga Daniel Kinahan, i cili ka punuar si këshilltar i Fjurit në të kaluarën. Ky klan është krijuar 30 vite më parë dhe aktualisht operon në Dubai, Irlandë, Britaninë e Madhe dhe Spanjë dhe merret me shitjen e drogës dhe pastrimin e parave, ndërsa në të kaluarën ka qenë i lidhur edhe me vrasje.

BBC raporton se komisioneri i policisë irlandeze përshëndeti sanksionet e vendosura ndaj anëtarëve të bandës dhe i paralajmëroi ata se nuk mund të fshiheshin përgjithmonë nga drejtësia.