PA UJË një pjesë e Gazi Babës

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup informoi se në orën 13:00 sot ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë konsumatorët e Entit Metalik, Tekstili, Elektro-Metal, Lek Lubjana dhe Viva lëngjet.

Konsumatorët do të jenë pa ujë për shkak të një defekti të ujësjellësit f-500 mm në rrugën “Pero Nakov” p.n. në zonën e Diet Oil, lagjja Gazi Babë.