Ja kush zgjedhet drejtor i Inspektoratit shtetëror për pylltari dhe gjueti

Drejtor i Inspektoratit shtetëror për pylltari dhe gjueti është emëruar Fikri Aliti. Në publikimin e tij në facebook Aliti shkruan se edhe në këtë profesion do ta kryejë me përgjegjësi.

Postimi i plotë:

Faleminderimet i takojnë Zotit te gjithësis.
Nga sot, fillojë nje rrugëtim te rri në aspektin profesional edhe ate si Drejtor i Inspektoratit shtetëror për pylltari dhe gjueti…Sa nder aq edhe përgjegjesi.Per ate, dua ti faleminderoj të gjithë miqtë, shokt dhe bashkpartiakët e mi te cilët një asnjë moment nuk e kursyen mbështetjen per mua dhe ma besuan këtë përgjegjesi.
Shpresoj dhe besoj se ashtu sikur që kam qenë në shërbim te qytetareve përgjate ketyre 15 viteve karrier profesionale, ashtu do vazhdojë te jemë edhe më shumë edhe përgjate periudhes qe vjen.
Dhasht Zoti e kemi shendetin e dalim faqebardh nga ky mision i shenjtë.
Ju faleminderit