Radukanu, nga 53 euro e deri te 14.5 mln euro


LEXO EDHE:

Sporti i tenisit ndoshta është sporti më i shtrenjtë, por mund të sjell edhe të ardhurat të mëdha. Para paraqitjes në Turneun Master “US Open”, tenistja britanike, Ema Radukanu, kishte vetëm 53 euro në xhirollogarinë e saj, ndërsa tani ajo numëron plot 14.5 mln euro.

Mediat britanike raportojnë se Radukanu është drejtoresha e vetme e kompanisë, “Harbor 6 limited”, e cila para ca kohësh ka sjell raportin financiar për vitin e kaluar.

Aty mund të shihet se Ema Radukanu ka pasur vetëm 53 euro në xhirollogari, ndërsa pas fitores në “US Open”, ka arkëtuar rreth 2 milion euro, pas së cilës ka firmosur marrëveshje të ndryshme sponzorike dhe aktualisht është ambasadore e disa brendeve të njohura evropiane.