Gjyqëtarja nga Maqedonia, do të drejtojë ndeshje në “EURO 2022”


Drejtuesit e Federatës Evropiane të Futbollit (UEFA) e kanë vendosur gjyqtaren më të mire në Maqedoni, Iva Projkovska, në listën e atyre që do të ndajnë drejtësinë në Kampionatin Evropian në Angli.

Do të jetë detyrimi i parë i tillë për Iva Projkovskën në një evenet të madh sportiv dhe detyrim për t’u paraqitur në dritën më të mirë si pjesë e elitës gjyqësore të futbollin e femrave.

“Euro 2022” do të zhvillohet prej 6 e deri më 31 korrik në Angli.

 

The post Gjyqëtarja nga Maqedonia, do të drejtojë ndeshje në “EURO 2022” appeared first on Alsat.