Publikohen mesazhet private të Johnny Depp në gjykatë ku thotë se do të kryente marrëdhënie me trupin e vdekur të Amber Heard


Çështja gjyqësore e Johnny Depp dhe Amber Heard po shkon duke u thelluar.

Avokati i Amber Heard ka treguar në gjyq mesazhet me tekst nga Depp që thonë se ai do të bënte gjëra të papërshkrueshme me kufomën e Heard vetëm për të provuar se ajo kishte vdekur.

Dëshmia e aktorit vazhdoi dhe një varg tekstesh mes tij dhe aktorit të “WandaVision” Paul Bettany u prezantuan gjatë marrjes në pyetje duke folur për djegien e trupit të Heard-it dhe çfarë do t’i bënte Depp asaj pasi të vdiste, shkruan TMZ.

Foto: TMZ

Në një moment të teksteve, Depp thotë se duhet ta mbytin para se t’i djegin trupin. Më pas, ai shkruan, “Unë do të bwj seks me trupin e saj të djegur më pas për t’u siguruar që ajo ka vdekur”.

Një burim i afërt me aktorin thotë se tema e mbytjes ishte në lidhje me skenën “She’s a witch” nga “Monty Python” – një nga filmat e preferuar të Depp. Megjithatë, kjo nuk e shpjegon seksin e plotë me një kufomë.

Foto: TMZ

Ndërsa tekstet vazhdojnë, Depp flet për ngatërrimin mendor, duke folur për pirjen e shisheve të alkoolit dhe marrjen e pilulave. Në këtë gjyq pritet të dëshmojë edhe Bettany.

Avokati lexoi më shumë tekste nga Depp, duke iu referuar Heard-it, nga viti 2013 … duke e quajtur atë një “lavire pa punë”.

Foto: TMZ

Johnny foli gjithashtu për përdorimin e tij të drogës me Marilyn Manson dhe përdorimi i drogës që në moshë të vogël.

Dita e dytë e dëshmisë së Depp u përqendrua pjesërisht në lëndën e supozuar se Heard kishte kryer nevojën në shtratin e tyre … duke thënë se ai e gjeti atë “aq jashtë, kaq të çuditshme dhe kaq groteske saqë mund të qeshja”.

Foto: Reuters

Më vonë, ai thotë se Amber fajësoi qentë e tyre, por Johnny vuri në dukje se kafshët e tyre ishin të vogla dhe nuk mund të prodhonin atë që kishte mbetur në shtrat. /Telegrafi/