Startoi sot kuizi “mendo dhe fito” organizuar nga myftinia e Tetovës

Krahas aktiviteteve të shumta që organizon Myftinia e Tetovës muajin e bekuar të Ramazanit, sot ka startuar kuizi “Mendo dhe fito”, ku do të marrin pjesë 16 nxënës nga mektebet e Tetovës.

Kuizi ka si qëllim zhvillimin e aftësive fetare dhe të njohurive të tjera mes nxënësve të mektebeve të Tetovës.

Gjithashtu, krahas lojës garuese të Kuizit, ngjarja do të shoqërohet me lexime të Kuranit dhe me këndim të Ilahive.