Milani në sulmin e fundit për mbrojtësin e Lille-s


Skuadra e Milanit është shumë afër për ta transferuar mbrojtësin e Lille-s, Sven Botman. Bisedimet në mes të dy palëve kanë avancuar dukshëm dhe transferimi i lojtarit pritet të ndodhë në këtë verë.

Lajmin e ka konfirmuar edhe Fabrizio Romano, cili thotë se finalizimi i marrëveshjes pritet të ndodh në muajt e ardhshëm.