Donçiç-Shekill O’Nill: Fjalët e këqia në sllovenisht, t’i mësojë më vonë


Luka Donçiç është arsyeja pse Dallasi është një hap larg raundit tjetër në “Play off”. Slloveni ishte golashënuesi më i mirë në triumfin e ri të Dalas Maveriks kundër Juta Xhazit me rezultat 102-77, duke shënuar 33 pikë dhe 13 kërcime.

Pas ndeshjes ai u përfshi live në emisionin me Shekill O’Nil, i cili dëshiron të mësojë një fjalë ballkanike.

Më parë mësues i tij ishte Nikolla Jokiq, e tani Luka Donçiq, i cili i tha se më vonë do t’ia mësonte fjalët e këqia në sllovenisht.